Se organizează bursa locurilor de muncă – aprilie 2017

Admin
de Admin aprilie 6, 2017 12:34

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Neamţ va organiza vineri, 7 aprilie 2017, Bursa generală a locurilor de muncă, activitate ce se va desfăşura în Piatra Neamţ la sala de sport a Colegiului Naţional „Calistrat Hogaş” din str. Alexandru cel Bun nr. 19, în Roman la cantina Grupului Şcolar „Vasile Sav” din bdul. Republicii nr. 46, iar în Târgu Neamţ la Casa de Cultură din str. Stefan cel Mare nr. 60.

În cadrul bursei vor avea loc întâlniri directe între angajatorii ofertanţi de locuri de muncă şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să schimbe locul de muncă pe care-l au la momentul respectiv, cadru în care se vor face cunoscute condiţiile necesare pentru angajare şi în funcţie de îndeplinirea acestora se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru.

Până la această dată au confirmat participarea un număr de 81 de agenţi economici care vor oferi 628 locuri de muncă vacante în domenii ca industria textilă, servicii, construcţii, din care 39 pentru cei cu studii superioare tehnice. Precizăm că aceste date sunt intermediare şi se pot modifica, întrucât de la unii agenţi economici se aşteaptă confirmări.

 


Admin
de Admin aprilie 6, 2017 12:34
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.