Bucurii pentru copiii din cartierul Speranţa

Admin
de Admin noiembrie 22, 2016 10:43

copii-citesc-carti-sperantaBiblioteca Judeţeană “G. T. Kirileanu”, prin Centrul de Informare Comunitară (Locală și Europeană), cu sprijinul voluntarilor bibliotecii, lansează o campanie de strângere de cărți și jucării pentru copiii din cartierul Speranța și pentru dotarea ludotecilor ce funcționează în cadrul bibliotecilor publice din comunele județului Neamț.

De asemenea, Biblioteca Județeană, se adresează și celor mai tineri dintre cititorii săi care doresc să-i ajute pe cei mai puțin norocoși decât ei. Bibliotecarii își propun să ofere de Sfântul Nicolae și de Moș Crăciun, bucurii copiilor care vor găsi la bibliotecă un spațiu al poveștilor devenite realitate.

Așadar, începând din data de 22 noiembrie la Centrul de Informare Comunitară al Bibliotecii Județene sunt așteptați, cu informații și detalii suplimentare, toți cei care vor să se alăture acestei campanii, pentru a face, de sărbători, o bucurie unor copii cu care soarta a fost mai puțin darnică. La această acțiune sunt invitate să participe atât ONG-urile, cât și alte instituții interesate.

 


 

Admin
de Admin noiembrie 22, 2016 10:43
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget