”Bucurii de iarnă” – Expoziție de pictură la Biblioteca Județeană

Admin
de Admin decembrie 12, 2019 14:51

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, în parteneriat cu Fundația Ileana și Școala Populară de Artă Piatra-Neamț din cadrul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ Neamț, organizează expoziția de pictură „Bucurii de iarnă“, care va fi găzduită în Sala Cupola, în perioada 16 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020.

Expun Ana Ivanov, Rodica Filip, Margareta Neculai și Ileana Crăciun, eleve ale Școlii Populare de Artă Piatra-Neamț din cadrul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ Neamț. Cele patru artiste amatoare se află anul acesta la cea de-a patra astfel de expoziție, toate fiind închinate câte unui anotimp. Se dorește ca proiectul, în același format, să fie continuat și în anul următor.

Vernisajul expoziției curente va avea loc luni, 16 decembrie 2019, de la ora 17:00, și va conține momente muzicale susținute de Mihai Cociorvă la clarinet și de Grupul vocal Mugurașul, coordonat de prof. Mihaela Mancaș.

Participanții la vernisaj vor fi înscriși, gratuit, la o tombolă organizată de artistele expozante, prin intermediul căreia, la final, va fi desemnat câștigătorul uneia dintre lucrările expuse și oferite cadou.

Expozitie pictura Bucurii de Craciun 2019


Admin
de Admin decembrie 12, 2019 14:51
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget