Biblioteca Județeană a pregătit un program special pentru copii de 1 iunie

Admin
de Admin mai 29, 2021 12:44

Biblioteca Județeană a pregătit un program special pentru copii de 1 iunie

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț va sărbători Ziua Copilului marți, 1 iunie, printr-o suită de activități care vor începe la ora 10:00.

”Vă așteptăm cu drag, marți, 1 iunie, între orele 10.00-12.00, la biblioteca județeană, să sărbătorim împreună Ziua Copilului! Veți putea alege între ateliere creative, jocuri, lectură, limbi străine sau, de ce nu, veți putea trece pe la toate centrele noastre de activități, atât de afară, cât și din cadrul Secției de carte pentru copii & Ludotecă «Ion Creangă».  Vom fi creativi, vom exersa limbi străine prin joacă, vom face colaje sau vom picta, vom citi, vom socializa și vom petrece timpul într-un mod distractiv și ingenios! Pe scurt, de ziua voastră, vă propunem ateliere practice, de creație și învățare prin joc, plus multă voie-bună“, a precizat Mihaela Mereuță, managerul Bibliotecii Județene „G.T. Kirileanu“ Neamț.

Activitățile organizate se vor constitui într-o alternativă de petrecere a timpului liber, într-o oportunitate de învățare și dezvoltare a gândirii, de comunicare socială, de dezvoltare a creativității și originalității.

Întâlnirile se vor desfășura  cu respectarea normelor de protecție împotriva COVID-19: purtarea măștilor la interior și dezinfectarea spațiului de lucru.


Admin
de Admin mai 29, 2021 12:44
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns