Băsescu a fost la Roman

Admin
de Admin noiembrie 21, 2016 11:10

basescu-la-romanTraian Băsescu s-a întâlnit sâmbătă  cu activul de partid şi simpatizanţii săi din judeţul Neamţ. Acesta se află într-un turneu de susţinere a candidaţilor la alegerile parlamentare din 11 decembrie.  Alături de preşedintele  PMP Traian Băsescu, de la Bucureşti au venit: deputaţii Eugen Tomac şi Cristian Petrescu, membri fondatori ai formaţiunii politice, precum şi europarlamentarul Siegfried Mureşan.

Au fost prezentaţi, candidaţii PMP Neamt la alegerile parlamentare din decembrie. Pentru Camera Deputaţilor candidează: Laurentiu Cristinel Dulamă, Cristian Petrescu, Marius Marian Bursuc, Mihai Cretu, Silviu Bighiu, Elena Chelmus, Andrei Popa, Elena Didilă, Cătălin Laurentiu Călin si Bogdan Gavrilescu. La Senat pe listă sunt: Dorin Antal, Costache Lupu, Alina Mihaela Tatomir, Cristian Ungurianu si Marius Ghinet.

„De ce vrem la guvernare? Pentru că avem treabă. Suntem singurul partid care avem ca proiect de ţară Unirea Republicii Moldova cu România. Si pentru asta, când vom ajunge la guvernare vom înfiinţa un Minister al Reunificării Ţării, pentru că reîntregirea rămâne un obiectiv tangibil, realist. La tot pasul vedem numai pesimişti: «nu ne lasă marile puteri, nu ne lasă Rusia…». Dar de ce trebuie să ne luăm un sac în spate? Acestea sunt argumentele împotriva reunificării”, a spus Traian Băsescu.

 


 

Admin
de Admin noiembrie 21, 2016 11:10
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns