Bărbat din Roman dispărut de acasă, căutat de familie

Admin
de Admin aprilie 6, 2020 12:58

Disparut de acasa boros claudiu florinPoliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Poliției municipiului Roman continuă activităţile de căutare în vederea depistării numitului Boroș Claudiu Florin, de 29 de ani, din Roman.

La data de 3 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 50 de ani, cu privire la faptul că, fiul său BOROȘ CLAUDIU FLORIN, de 29 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1,70 m, greutate – 70 de kilograme, ten măsliniu, păr negru, tuns scurt. Bărbatul prezintă o cicatrice la buza superioară și un tatuaj pe umărul stâng.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu o geacă neagră cu un imprimeu colorat pe spate, bluză neagră, tricou alb, blugi albaștri, pe cap purta un fes negru, fiind încălțat cu adidași roșii.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!


Admin
de Admin aprilie 6, 2020 12:58
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns