Bărbat din Piatra Neamț reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Admin
de Admin ianuarie 13, 2020 13:50

Un bărbat din Piatra Neamț a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, fiind bănuit că ar încălcat ordinul de protecție provizoriu. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

La data de 11 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost  sesizați de către o femeie de 68 de ani, cu privire la faptul că fiul său distruge bunuri din locuință.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat un bărbat de 47 de ani, din Piatra Neamț, și au stabilit că faţă de acesta a fost emis anterior un ordin de protecţie provizoriu prin care era obligat să evacueze locuința comună și să păstreze o distanță de minim 100 de metri fața de femeia în cauză și locuința acesteia.

Din cercetările preliminarii, polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi pătruns în locuință prin spargerea unui geam de la balconul imobilului.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și încălcarea ordinului de protecţie provizoriu.

Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin ianuarie 13, 2020 13:50
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]