Bărbat care se sustrăgea unei condamnări prins de poliţiştii romaşcani

Admin
de Admin iunie 13, 2018 11:25

Marţi, 12 iunie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman, au identificat pe strada Smirodava, un bărbat de 51 de ani, din municipiul Roman, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat de Judecătoria Roman,  la o pedeapsă privativă de libertate de trei ani, pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, ameninţare, răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei şi lovire sau alte violenţe.

În fapt, în noaptea de 23 – 24 martie 2017, bărbatul a distrus prin înţepare cu un cuţit, două anvelope ale unui autoturism cauzând un prejudiciu de 1.000 lei.

În cursul zilei de 20 aprilie 2017, s-a deplasat la o casă de amanet din Roman, unde a ameninţat angajaţii cu moartea şi cu incendierea spaţiului comercial, având la vedere un briceag, pentru faptul că au înmânat poliţiei a imaginile video care au surprins fapta din noaptea de 23 – 24 martie 2017. El a încercat astfel să-i determine să-şi schimbe declaraţiile date anterior în cauza de distrugere. Totodată bărbatul a distrus tejgheaua şi a deteriorat un cântar, iar la plecare a înţepat anvelopa unui alt autoturism parcat în zonă, proprietate a unuia dintre angajaţii casei de amanet, cauzând un prejudiciu de 300 lei.

Poliţiştii l-au condus şi încarcerat la Penitenciarul Bacău.


Admin
de Admin iunie 13, 2018 11:25
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.