Au sosit rezultatele analizelor pentru coronavirus ale primarului Dragoș Chitic

Admin
de Admin martie 22, 2020 15:38

Într-o postare pe facebook, primarul Dragoș Chitic a informat cetățenii municipiului Piatra Neamț că rezultatelor analizelor pentru coronavirus au fost negative. Dragoș Chitic a fost prezent la concursul de dans sportiv de la Sala Polivalentă din Piatra Neamț. Acesta a stat lângă organizatorii infectați cu COVID-19, cazurile 4 și 5 din Neamț și fost nevoit să intre în autoizolare la domiciliu.

”Am fost tot timpul încrezător ca va fi bine în ce mă privește, dar mă bucur cel mai mult pentru numeroasele persoane cu care, prin natura funcției pe care o ocup, am intrat în contact și care din acest moment pot fi liniștite. Sunt alături de pietrenii declarați infectați cu coronavirus și le doresc însănătoșire grabnică.

Fac în continuare un apel la calm, la un comportament rațional dar și la a da dovadă de multă responsabilitate.

Trebuie sa ramânem în alertă, situația generată de coronavirus este în continuare destul de gravă, atât la nivel mondial cât și național, iar pericolul infectării ramâne încă prezent în orice moment pentru fiecare dintre noi.

Trebuie sa respectam cu toții, cu strictețe, regulile de autoprotecție, recomandările și măsurile impuse de autoritățile statului. Împreuna vom reuși să trecem cu bine peste aceste momente dificile!”, a declarat pe facebook primarul Dragoș Chitic.

Totodată, în conformitate cu procedurile actuale, se încheie începând de astăzi măsura autoizolării la domiciliu a primarului de Piatra Neamț și a membrilor familiei sale.


Admin
de Admin martie 22, 2020 15:38
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.

Facebook Pagelike Widget