Au bătut și tâlhărit 3 persoane pe o stradă din Piatra Neamț

Admin
de Admin octombrie 9, 2020 13:47

Au bătut și tâlhărit 3 persoane pe o stradă din Piatra Neamț

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au identificat și reținut un tânăr de 24 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată şi lovire sau alte violenţe. Alții doi sunt cercetați pentru săvâșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

La data de 19 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, în timp ce trei bărbați se deplasau pe o stradă din Piatra Neamț au fost agresați fizic de către alte trei persoane.

Din cercetări a rezultat faptul că, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, trei bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 29 de ani, din Piatra Neamț, ar fi lovit alți trei bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 38 de ani, ocazie cu care ar fi distrus ochelarii de vedere pe care îi purta unul dintre bărbați, iar altuia i-ar fi sustras o sumă de bani.

În cadrul investigațiilor desfășurate, polițiștii au pus în aplicare mandatele de aducere emise pe numele unui bărbat de 29 de ani și a doi tineri de 22, respectiv 24 de ani, doi dintre aceștia fiind depistați și conduși la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de tânărul de 24 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată şi lovire sau alte violenţe.

Față de ceilalți doi, polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

În cursul acestei zile, tânărul în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin octombrie 9, 2020 13:47
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]