”Atelierele primăverii” – activități de creație pentru copii găzduite de Biblioteca Județeană

Admin
de Admin februarie 17, 2021 15:38

”Atelierele primăverii” – activități de creație pentru copii găzduite de Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează, în cadrul Secției de Carte pentru Copii & Ludotecă „Ion Creangă“, Atelierele primăverii. În cadrul acestor ateliere creative, copiii vor realiza activități practice de creație și învățare prin joc, valorificându-și creativitatea și originalitatea, vor picta, vor confecționa mărțișoare și felicitări, flori din hârtie creponată sau fetru, folosind tehnici precum quilling sau origami.

Întâlnirile se vor desfășura în lunile martie-aprilie, în intervalul orar 13.00 –14.30, după cum urmează: 1 martie – atelier de mărțișoare; 8 martie – atelier de felicitări; 15 martie – atelier de creație flori din hârtie și fetru; 19 aprilie – atelier de creație iepurași de Paște; 26 aprilie – atelier de pictură pe ouă.

Atelierele primăverii se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6-12 ani. Pentru că numărul de locuri este limitat (maximum 10 copii la o întâlnire), va fi nevoie ca înscrierile să fie făcute înainte de participarea propriu-zisă. Acest lucru poate fi făcut direct la Secția de Carte pentru Copii & Ludotecă „Ion Creangă“ sau pe adresa de email: [email protected] Taxa de participare (4 lei /atelier) acoperă materialele consumabile utilizate.

Se va avea în vedere respectarea tuturor normelor de protecție împotriva COVID-19: distanțarea (un singur copil la masă), purtarea măștilor și a mănușilor, dezinfectarea spațiului de lucru.


Admin
de Admin februarie 17, 2021 15:38
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns