Atelier de conversație în limba germană pentru începători

Admin
de Admin octombrie 15, 2019 14:53

Limba germana pentru incepatoriBiblioteca Județeană ”G.T. Kirileanu“ Neamț, în parteneriat cu Asociația Juvenala Educațional Piatra Neamț, organizează, în perioada 22 octombrie 2019 – 13 februarie 2020, Atelierul de conversație în limba germană pentru începători, destinat tinerilor și adulților.

În cadrul activităților atelierului vor avea loc prezentări ale unor elemente de limbă și civilizație germană, astfel încât persoanele participante să dobândească o serie de cunoștințe de bază pentru a purta o conversație în limba germană, dar și o viziune de ansamblu asupra societății germane actuale.

Întâlnirile atelierului vor avea loc la Biblioteca Județeană în zilele de marți și joi, după-amiaza, în intervalul orar 17.00 – 18.30 și se vor desfășura pe parcursul a 26 de ședințe de câte 90 de minute.

Prețul de participare este de 320 lei de persoană, sumă care se achită Asociației Juvenala Educațional pentru plata coordonatorului de activități ale atelierului.

Detalii referitoare la înscriere puteți afla la Filiala de Carte Străină a Bibliotecii Județene (Bd. Republicii nr. 17) sau la tel. 0725311006, până pe data de 22 octombrie 2019.


Admin
de Admin octombrie 15, 2019 14:53
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Publicitate

Zumba Fitness cu Bazil

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.