Armonii Pascale – recital organizat de Centrul pentru Cultură şi Arte “Carmen Saeculare”

Admin
de Admin martie 22, 2018 10:48

Printre proiectele importante pe care Centrul pentru Cultură și Arte “Carmen Saeculare” Neamț le organizează an de an se află și cel sugestiv intitulat Armonii Pascale.

Profund spirituală, manifestarea de anul acesta din cadrul proiectului prilejuiește întâlnirea publicului pietrean cu membrii celebrului cor bărbătesc din Finteușul Mare. Artiștii maramureșeni vor interpreta pricesne și cântece patriotice, armonizând pregătirea spirituală de dinaintea Sfintelor Sărbători Pascale cu aniversarea, anul acesta, a Centenarului Unirii.

În deschiderea concertului, Grupul “Floare de colț”, coordonat de Georgiana Șerban Axinte, va oferi un recital muzical.

Organizatorii pregătesc și un moment aniversar, Centrul, instituție de cultură reprezentativă a județului Neamț, împlinind în această perioadă a anului jumătate de veac de activitate.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 31 martie, la sala “Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț, începând cu ora 17:00.

Intrarea la spectacol se face pe baza invitațiilor emise de instituția organizatoare, invitații care se găsesc la secretariatul Centrului pentru Cultură și Arte “Carmen Saeculare”, strada Ștefan cel Mare, nr. 3A – program de lucru: luni – vineri, orele 8:00-16:00. Pentru informaţii suplimentare, apelaţi numărul de telefon 0233.21.40.26.

Armonii Pascale afis


Admin
de Admin martie 22, 2018 10:48
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget