Va fi oprită apa în municipiul Piatra Neamț și comunele Alexandru cel Bun și Pipirig

Admin
de Admin ianuarie 8, 2021 08:51

Va fi oprită apa în municipiul Piatra Neamț și comunele Alexandru cel Bun și Pipirig

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 08.01.2021 în:

-Municipiul Piatra Neamț, strada 1 Decembrie 1918 (de la intersecţie cu strada Mihai Viteazu până la Şcolile Normale), între orele 09,30-12,30;
-Comuna Alexandru cel Bun, străzile: Petru Rareş (de la intersecţia cu strada Mănăstirii până la depozitul Did Comcontur), Plopuşor, Zarzărilor, Podişului, Mărului, Biruinţei, Profesorilor, Baladei, între orele 09,30-12,30.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, identificată pe strada Ion Creangă din Comuna Pipirig, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Pipirig astăzi, 08.01.2021 în intervalul orar 11,00-16,00.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Principală, Ion Creangă, David Creangă, Ozanei, Stadionului.

Pentru realizarea unor lucrări de branșare la rețeaua publică de distribuție a apei, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a furniza serviciul de alimentare cu apă potabilă cu presiune redusă, existând şi posibilitatea de întrerupere totală a acestuia, în data de marți, 12.01.2021, în intervalul orar 08:30 – 17:30.

Vor fi afectați utilizatorii din:

– Comuna Alexandru cel Bun, sat Bistrita, pe străzile: Profesorilor, Petru Rareș (DN 15) până la intrarea în Municipiul Piatra Neamț;
– Municipiul Piatra Neamț pe străzile: Bistriței (DN15) până la intersecția cu str. Emil Costinescu (zona Punte Ștrand), Lacului și Cucului.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.


Admin
de Admin ianuarie 8, 2021 08:51
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns