Ambasadorul Egiptului, vizită la nivel înalt la Consiliul Județean Neamț

Admin
de Admin iulie 7, 2021 19:08

Ambasadorul Egiptului, vizită la nivel înalt la Consiliul Județean Neamț

Marți, 6 iulie, la sediul Consiliului Județean Neamț a sosit delegația oficială a Ambasadei Republicii Arabe Egipt în România.

Oaspete de onoare a fost Excelența Sa, Domnul Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar Salah Elsadek, care este interesat de potențialul turistic al zonei.

Județul Neamț a devenit o destinație turistică cunoscută peste hotare datorită satelor pitorești, locurilor pline de istorie și tradiții, dar și pentru peisajele unice.

”Relațiile de colaborare dintre România și Egipt sunt solide și se derulează pe toate domeniile de activitate și prin astfel de întâlniri le putem consolida și identifica noi oportunități de parteneriate. În calitate de președinte al Consiliului Județean Neamț m-am preocupat continuu să organizez și să susțin evenimente prin care să promovăm județul în străinătate și să primim vizite oficiale ca să putem încheia parteneriate cu investitorii care apreciază zona noastră. Sunt onorat de această vizită și sunt convins că pe parcursul celor trei zile, Excelența sa, Domnul Ambasador Salah Elsadek, va descoperi frumusețile, obiectivele turistice, mâncarea tradițională și posibilitățile pentru viitoarele investiții în județul Neamț”, a declarat Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.


Admin
de Admin iulie 7, 2021 19:08
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns