Cristina Atănăsoaie Iacob este noul manager al Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț

Admin
de Admin noiembrie 17, 2020 20:18

Cristina Atănăsoaie Iacob este noul manager al Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț

Medicul Cristina Atănăsoaie Iacob este noul manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, urmând a asigura conducerea până la desemnarea directorului, în urma concursului de luna viitoare.

La ședința în cadrul căreia s-a luat această decizie au participat 35 de medici, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Direcției de Sănătate Publică Neamț.

Au fost lansate mai multe propuneri pentru noua conducere, iar în urma votului a devenit manager interimar medicul Cristina Atănăsoaie Iacob.

Astăzi, am convocat o întâlnire la care au participat reprezentanții Consiliului Medical al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, aproximativ 35 de medici, șefi de secție și compartimente, precum și reprezentanți ai DSP și ISU Neamț, pentru desemnarea managerului interimar al unității spitalicești. Au fost lansate mai multe propuneri pentru noua conducere din partea medicilor și în urma votului a fost desemnată manager interimar doamna doctor Cristina Atănăsoaie Iacob.

Noua echipă managerială își va desfășura activitatea până la finalizarea concursului pentru desemnarea managerului SJU, Consiliul Județean demarând procedura încă de pe data de 21 octombrie, urmând ca examenul să se desfășoare în data de 21 decembrie 2020. O primă măsură privind reintrarea în normalitate la spital este amenajarea noi Secții ATI în spațiul unde funcționează Secția de Obstetrică Ginecologie, aceasta urmând a fi relocată. Propunerea doctorilor a fost agreată și de către DSP.

Mulțumesc noii conduceri că a acceptat această grea misiune, având în vedere evenimentele tragice înregistrate la unitatea medicală, dar o asigur că va avea în permanență un sprijin din partea mea, mai ales în aceste momente când lucrează sub presiunea creată de pandemie“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.


Admin
de Admin noiembrie 17, 2020 20:18
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]