A fost aprobată finanțarea pentru noul spital județean de la Piatra Neamț

Admin
de Admin ianuarie 12, 2023 18:10

A fost aprobată finanțarea pentru noul spital județean de la Piatra Neamț

Ministerul Sănătății a anunțat lista spitalelor care vor primi finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență după evaluarea de astăzi și județul Neamț obține fonduri pentru ”Construire sediu nou pentru Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, județul Neamț“, cu funcțiuni și tehnologii inovative pentru protejarea climei și digitalizare.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat cele 27 de spitale sau secții noi care vor fi construite prin Planul Național de Redresare și Reziliență, între care se află și proiectul inițiat de Consiliul Județean Neamț. Aceasta este o investiție necesară cunoscând problemele care au apărut la actualul Spital Județean.

ionel arsene”Dragi nemțeni, iată, mai am un mega-proiect pentru județul nostru! Regret că nu mi-au fost alături toți consilierii județeni, cu care ar trebui să fac administrație, să fac echipă pentru dezvoltarea județului și trebuie să mă zbat doar cu colegii de partid. M-au contestat liberalii, useriștii, s-au opus votului pentru studiul de prefezabilitate pentru noul spital, m-au criticat unii și alții! Iată, încă o dată, răutatea lor, ura, dușmănia pe care le au față de nemțeni, sunt în zadar! În ciuda piedicilor lor, voi construi un spital nou în județul Neamț, situat pe terenul primit de Consiliul Județean de la comunele Girov și Garcina. Mulțumesc, Doamne, că îmi dai putere! Voi lupta până la capăt, să vedem acest spital ridicat! Mulțumesc, dragi nemțeni, că aveți încredere în mine!”, a declarat Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.


Admin
de Admin ianuarie 12, 2023 18:10
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget
Rifil