Album foto document al „Vacanţelor muzicale”

Admin
de Admin iulie 6, 2018 14:27

Album foto vacante muzicaleOrganizatorii “Vacanțelor Muzicale” au pregătit, la această ediție aniversară, un album de fotografii document de la primele șaptesprezece ediții ale Festivalului. Intitulat “«Vacanțe Muzicale» – Oameni și locuri, 1972 – 1988” – proiectul dorește să aducă un omagiu tuturor oamenilor care au pus bazele Festivalului – artiști, muzicologi, profesori, public și organizatori, deopotrivă.

În acest mod se evidenţiază că “Vacanțele” sunt un bun cultural al întregii comunități nemțene, multitudinea de activități artistico-didactice desfășurându-se pe întreg cuprinsul județului, atât în orașe – Piatra-Neamț, Roman, Bicaz, Târgu Neamț – cât și la sate, numeroase fiind căminele culturale care au găzduit recitaluri muzicale.

Albumul a fost prezentat ieri, 5 iulie 2018, la finalul recitalului oferit de membrii ansamblului “Pro Musica Academica”. El poate fi achiziționat (la prețul de 20 de lei) și astăzi, de publicul care va veni la recitalul clasei de măiestrie condusă de clarinetiștii Doru Albu, Luigi Magistrelli, și Antonio Tinelli, eveniment care va avea loc la Teatrul Tineretului, cât și de la sediul Centrului pentru Cultură și Arte “Carmen Saeculare”, din strada Ștefan cel Mare, nr. 3A, din Piatra-Neamț.


Admin
de Admin iulie 6, 2018 14:27
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns