Aflat sub influența alcoolului și cu permisul suspendat, nu a oprit la semnalele polițiștilor

Admin
de Admin martie 5, 2021 14:41

Aflat sub influența alcoolului și cu permisul suspendat, nu a oprit la semnalele polițiștilor

La data de 4 martie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe strada Cetatea Neamțului din Piatra Neamț.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat, schimbând direcția de deplasare spre strada Almaș, echipajul de poliție a procedat la urmărirea acestuia, moment în care după aproximativ 100 de metri, acesta a oprit autoturismul și a coborât, continuându-și deplasare pe jos.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de un bărbat de 49 de ani, din Piatra Neamț.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a indicat o concentrație de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la un centru de permanență, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Totodată, verificărilor efectuate de polițiști au relevat faptul că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce vehicule din luna februarie 2021.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.


Admin
de Admin martie 5, 2021 14:41
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget