Activități de prevenire efectuate de polițiști în școlile din Roman

Admin
de Admin octombrie 15, 2021 14:19

Activități de prevenire efectuate de polițiști în școlile din Roman

Profitând de prezența fizică e elevilor în unitățile de învățământ, polițiștii de prevenire nemțeni au desfășurat  mai multe activități informativ-preventive în rândul tinerilor, prezentând noțiuni juridice și teme adaptate sferei de interes a acestora.

activitati de prevenire scoli roman 2Scopul acestor activități a constat în prevenirea implicării minorilor în situații de risc, identificarea riscurilor și vulnerabilităților din mediul on line, precum și prevenirea delicvenței juvenile și a victimizării minorilor.

Astfel, la data de 14 octombrie, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Biroului Siguranța Școlară, împreună cu reprezentanții structurii de prevenire din cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane au desfășurat, în municipiul Roman, mai multe activități preventive.

La întâlnirea cu polițiștii au participat 180 de elevi din cadrul Colegiului Tehnic ”Miron Costin” din Roman aceștia abordând interactiv tematica prezentată de polițiști. Totodată elevii au deprins noțiuni de bază din sfera juridică.

 


Admin
de Admin octombrie 15, 2021 14:19
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget