Accidente rutiere produse pe fondul consumului de alcool

Admin
de Admin februarie 27, 2018 13:23

Luni, 26 februarie, un eveniment rutier soldat cu vătămarea ușoară a unei femei, s-a produs într-un sens giratoriu din reședința de județ.

Ieri după-amiază zilei, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ, au intervenit la un accident de circulație, produs  în sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Fermelor cu bulevardul Traian şi bulevardul General Nicolae Dăscălescu.

În urma primelor cercetări efectuate, polițiștii au constatat că în timp ce un bărbat de 66 de ani, din Piatra Neamț conducea un autoturism în sensul giratoriu menționat mai sus, ar fi fost acroșat de un alt autoturism.

După impact, o femeie de 39 de ani, pasageră, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, însă nu a rămas internată.

Conducătorul celui de-al doilea autoturism, un bărbat de 70 de ani, din Piatra Neamț, a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost pozitiv.

Acesta este cercetat de polițiști pentru săvârşirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Azi-noapte, poliţiștii rutieri din Roman au depistat un bărbat de 55 de ani, din Roman, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Roman Mușat, sub influența băuturilor alcoolice.

Întrucât a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Admin
de Admin februarie 27, 2018 13:23
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget