Accident rutier mortal în comuna Dragomirești

Admin
de Admin februarie 23, 2023 11:21

Accident rutier mortal în comuna Dragomirești

Ieri seară, în jurul orei 22:45, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Borniș din comuna Dragomirești. Un autoturism în care se aflau două persoane a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un gard.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț.

Ajunși la locul producerii evenimentului, pompierii au găsit un tânăr în afara autoturismului, fără semne vitale.

O femeie de 38 de ani, pasageră în autoturism, s-a autoevacuat până la sosirea pompierilor. Femeia, care prezenta multiple traumatisme, a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la UPU Piatra Neamț.

”Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, de 23 de ani, din Dragomirești, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menționat, din direcția Dragomirești spre Bârgăuani, pe un sector de drum în curbă ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod și un copac. Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto și vătămarea corporală a unei femei de 38 de ani, pasager în același autoturism. În urma verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au stabilit faptul că tânărul de 23 de ani nu deținea permis de conduce pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat sinsp. Ciofu Ramona, IPJ Neamț.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.


Admin
de Admin februarie 23, 2023 11:21
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns