Accident rutier la Roznov, un bărbat a decedat

Admin
de Admin iulie 2, 2019 11:53

Luni, 1 iulie, la ora 15:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui accident rutier cu o victimă încarcerată în orașul Roznov (Chintinici) pe DN156A, în care au fost implicate două autoturisme.

La locul indicat s-au deplasat două echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD-TIM încadrate cu 4 subofiteri, 1 medic și 1 asistent medical, precum și o autospecială de lucru cu apă și spumă de la SVSU Roznov încadrată cu 1 salariat.

Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin, inconștientă, în vârstă de 70 ani, care prezenta politraumatisme prin accident rutier.

În cele două autoturisme se aflau 4 persoane, și a mai necesitat ingrijiri medicale o persoana de sex feminin pasager cu policontuzii din accident rutier. Cele două victime au fost preluate de către echipajul SMURD-TIM și transportate la Spitalul de Urgrență Piatra Neamț.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat ca șoferul de 70 de ani a efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure, iar celalalt autoturism, care circula regulamentar, l-a lovit violent, din lateral.

Din păcate, șoferul în vârstă de 70 de ani, cetățean italian, a decedat la spital.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Admin
de Admin iulie 2, 2019 11:53
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget