Accident rutier între trei maşini cu două victime, în municipiul Piatra Neamţ

Admin
de Admin septembrie 6, 2018 13:35

Miercuri, 5 septembrie, în jurul orei 13:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență “112”, despre producerea unui accident rutier în municipiul Piatra Neamţ, între trei autovehicule, din care au rezultat două victime.

Pe strada General Dăscălescu, o autoutilitară s-a ciocnit de altă autoutilitară pentru că nu a respectat distanţa corespunzătoare. În urma impactului, a doua autoutilitară a fost proiectată într-un autoturism în care se afla şi un copil.

La locul evenimentului s-a deplasat echipajul de terapie intensivă mobilă, care a acordat primul ajutor calificat celor două victime, un băiat în vârstă de 12 ani, avand un traumatism la nivelul capului şi o femeie în varstă de 35 ani, cu traumatism la gamba dreapta.

După acordarea măsurilor de prim-ajutor calificat, victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din Piatra Neamţ.

Ulterior, la locul evenimentului a fost solicitată o autospecială de lucru cu apă şi spumă, care a sablat carosabilul, îndepărtând substanţele şi materialele rezultate în urma impactului.


Admin
de Admin septembrie 6, 2018 13:35
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]