Accident rutier între o autoutilitară și o ambulanță

Admin
de Admin octombrie 1, 2021 20:36

Accident rutier între o autoutilitară și o ambulanță

Astăzi, în jurul orei 13:20, s-a produs un accident rutier, pe raza comunei Girov, între o autoutilitară și o autospecială de la SAJ. Ambulanța de la SAJ a ieșit de pe șosea și s-a izbit într-un copac.

La locul accidentului s-au deplasat pompierii  cu o autospecială pentru descarcerare,  o autospecială de stingere, o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și patru echipaje cu ambulanțe de la SAJ.

În urma accidentului rutier produs au rezultat patru victime, dintre care una încarcerată.

Până la sosirea pompierilor, din ambulanță au fost evacuate trei persoane (medicul și asistenta de pe ambulanță și un pacient)

Conducătorul autospecialei a rămas încarcerat. Pompierii, cu ajutorul mijloacelor și procedeelor specifice, au scos victima (bărbat 34 de ani) și au predat-o echipajului TIM.

Victima a primit primul ajutor calificat la locul evenimentului de la echipajele medicale,  ulterior fiind transportată la UPU Piatra Neamț.

Celelalte persoane aflate în ambulanță au fost preluate de echipajele SAJ sosite la locul evenimentului si au fost transportate la spital.

Ulterior, pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.


Admin
de Admin octombrie 1, 2021 20:36
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns