Accident rutier în municipiul Piatra Neamț

Admin
de Admin iulie 11, 2019 14:05

Miercuri, 10 iulie, în jurul orei 14:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență ”112”, despre producerea unui accident rutier în Municipiul Piatra Neamț, în care au fost implicate două autoturisme.

La locul indicat s-au deplasat două echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială complexă de intervenție pentru asigurare masuri de prevenire și stingere a incendiilor și o ambulanță SMURD tip C1 de Terapie Intensivă.

La locul evenimentului au fost asistate medical două persoane de sex masculin, conducătorii autoturismelor, una în vârstă de 63 de ani, care a fost transportată la UPU Piatra Neamț.A doua persoană, în vârstă de 64 de ani a refuzat transportul la spital.

Din cercetările făcute de polițiști a reieșit că un bărbat, de 63 de ani, din Vaslui, a condus un autoturism pe strada Hangului, iar la intersecția cu strada 1 Decembrie 2019 nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat, de 63 de ani, din Piatra Neamț, care se deplasa din direcția Piatra Neamț – Tîrgu Neamţ. Niciunul dintre cei doi șoferi nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Admin
de Admin iulie 11, 2019 14:05
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.