Accident rutier cu 3 victime și 3 autoturisme implicate la Bălțătești

Admin
de Admin iunie 13, 2022 11:44

Accident rutier cu 3 victime și 3 autoturisme implicate la Bălțătești

Duminică, 12 iunie, în jurul orei 16.40, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 15 C.

”Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, de 21 de ani, din Bălțătești, conducea un autoturism pe Drumul Național 15 C, în aceeași localitate, nu ar fi păstrat o distanță laterală suficientă în mers, la efectuarea manevrei de depășire a unui autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din județul Bacău, pe care l-ar fi acroșat. În urma impactului, conducătorul auto din Bacău ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un copac. De asemenea, autoturismul condus de tânărul în cauză ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus în fața sa, pe același sens de mers, de un bărbat, de 46 de ani, din județul Harghita, care era angajat în depășirea autoturismului condus de bărbatul din Bacău”, a declarat ap. Pușcașu Georgiana – IPJ Neamț.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a trei pasageri, cu vârste cuprinse între 34 și 61 de ani, din județul Bacău, din cel de-al doilea autoturism implicat în evenimentul rutier.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.


Admin
de Admin iunie 13, 2022 11:44
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget