Accident rutier cu 3 victime între un TIR și un autoturism la Răucești

Admin
de Admin august 2, 2021 10:43

Accident rutier cu 3 victime între un TIR și un autoturism la Răucești

În această dimineață,  în jurul orei 07:40, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 15 C, pe raza comunei Răucești.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

Accidentul rutier s-a produs între un autotren și un autoturism, în care se aflau 5 persoane.

La locul evenimentului, forțele de intervenție au constatat faptul că o persoană era încarcerată în autoturism (conducătorul auto). În autoturism erau 4 persoane, 3 dintre ele evacuându-se până la sosirea pompierilor.

Pompierii, cu ajutorul mijloacelor și procedeelor specifice au scos victima, un bărbat de 25 de ani, din interiorul autoturismului, conștientă. 3 persoane au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajele SMURD și SAJ, după care au fost transportate la CPU Târgu Neamț.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și curățarea și degajarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.


Admin
de Admin august 2, 2021 10:43
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns