Accident cu o victimă în municipiul Roman

Admin
de Admin august 30, 2018 14:05

Azi-noapte, în jurul orelor 00:00, poliţiştii au intervenit la un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, produs în municipiul Roman.

Din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat de 36 de ani, din Sagna, a condus o autoutilitară pe strada Ion Nanu, iar la intersecţia cu strada Mihai Viteazu, nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani, din Trifeşti (oprit pentru a acorda prioritate), intrând  în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp, rezultând vătămarea corporală a bărbatului din Trifeşti, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ulterior, bărbatul din Sagna a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei,  poliţiştii reușind depistarea acestuia pe strada Primăverii, din Roman.

Ambii conducători au fost testaţi alcooltest, rezultatul fiind negativ la bărbatul din Trifeşti, iar în cazul bărbatului din Sagna, rezultatul a fost pozitiv – la limita infracţiunii, respectiv de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii i-au reţinut acestuia permisul de conducere şi continuă cercetările asupra acestuia, sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.


Admin
de Admin august 30, 2018 14:05
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.