A tâlhărit o persoană pe stradă pentru 100 de lei

Admin
de Admin iunie 13, 2020 13:12

A tâlhărit o persoană pe stradă pentru 100 de lei

Investigațiile efectuate de polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman au condus la depistarea unui bărbat de 31 de ani, din Roman, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de arestare preventivă.

La data de 11 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat un bărbat, de 31 de ani, din Bahna, pe numele căruia Judecătoria Roman a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cel în cauză este cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Întrucât bărbatul nu a respectat obligațiile stabilite, polițiștii au sesizat instanța de judecată, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă.

În fapt, la data de 6 mai, în timp ce acesta se afla pe o stradă din Roman, prin constrângere fizică şi exercitarea de acte de violenţă, ar fi smuls de la persoana vătămată 100 de lei.

Bărbatul a fost introdus de polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.


Admin
de Admin iunie 13, 2020 13:12
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]