A spart parbrizul mașinii unui cetățean și a fost reținut de polițiști

Admin
de Admin iunie 8, 2020 13:23

A spart parbrizul mașinii unui cetățean și a fost reținut de polițiști

Polițiștii au identificat și reținut o persoană, din Stănița, bănuită de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, înșelăciune și distrugere.

La data de 4 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați de către un bărbat de 34 de ani, din Vrancea, cu privire la faptul că un bărbat i-a distrus parbrizul mașinii.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în seara zilei de 4 iunie, bărbatul din Vrancea i-ar fi oferit unui bărbat de 46 de ani, din Stănița, mai multe alimente în schimbul sumei de 200 de lei. Pe fondul consumului de alcool și a unui conflict mai vechi, cel din urmă a refuzat să achite produsele, exercitând acte de violență asupra acestuia după care, ar fi distrus un cântar electronic și parbrizul autovehiculului.

La data de 6 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, împreună cu luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat 2 percheziții domiciliare, pe raza localității Stănița.

Cu ocazia descinderilor efectuate la domiciliul bărbatului de 46 de ani și la sediul unei societăți comerciale, polițiști au identificat și recuperat, în totalitate, prejudiciul cauzat, fiind înapoiat persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, înșelăciune și distrugere.

La aceeași dată, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.


Admin
de Admin iunie 8, 2020 13:23
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]