Supărați că nu au reușit să fure catalizatorul, niște tineri au incendiat un autoturism

Admin
de Admin decembrie 13, 2021 14:30

Supărați că nu au reușit să fure catalizatorul, niște tineri au incendiat un autoturism

La data de 11 decembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au documentat activitatea infracțională a cinci tineri, cu vârste cuprinse între17 și 23 de ani, din localitatea Vânători-Neamț, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tentativă de furt și distrugere.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 4 spre 5 decembrie 2021, cei în cauză s-ar fi deplasat la imobilul unui tânăr, de 21 de ani, din Vânători-Neamț, unde ar fi încercat să sustragă catalizatorul de la autoturismul persoanei vătămate, ce era parcat în apropierea locuinței.

Întrucât aceștia au constatat lipsa componentului în cauză, unul dintre tineri ar fi incendiat autoturismul, fiind distrus în proporție de 90%.

În continuarea cercetărilor efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, la data de 11 decembrie 2021, polițiștii au efectuat cinci percheziții domiciliare în localitatea Vânători-Neamț.

De asemenea, pe numele celor în cauză, au fost emise și puse în aplicare mandate de aducere.

În baza probatoriului administrat, la data de 11 decembrie, aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore.

Ieri, 12 decembrie, cei cinci tineri au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț. Față de un tânăr în vârstă de 22 de ani, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, iar față de trei minori de 17 ani, procurorul a dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile.


Admin
de Admin decembrie 13, 2021 14:30
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns