Amenzi de aproape 100.000 de lei date de polițiști în primele zile din 2022

Admin
de Admin ianuarie 4, 2022 12:26

Amenzi de aproape 100.000 de lei date de polițiști în primele zile din 2022

Peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț s-au aflat, la datorie, în acest week-end, pregătiți să intervină în sprijinul cetățenilor.

În contextul sărbătoririi Anului Nou, efectivele au fost angrenate în asigurarea ordinii și liniștii publice pentru peste 400 de evenimente,  majoritatea sesizate prin 112. În urma acestor activități, nu au fost înregistrate incidente deosebite.

Pe parcursul celor trei zile, polițiștii au început cercetările cu privire la aproximativ 70  de infracțiuni și au aplicat peste 220 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 94.000 de lei.

Polițiștii rutieri au acționat pe cele mai aglomerate trasee pentru evitarea blocajelor și prevenirea accidentelor de circulație.

Au fost depistați și conducători auto care nu au respectat regulile de circulație, fiind constate 6 infracțiuni. În urma abaterilor constatate, au fost reținute 53 de permise de conducere și au fost retrase 4 de certificate de înmatriculare.

Având în vedere Sărbătorile Religioase din următoarea perioadă, polițiștii vor fi mobilizați pentru asigurarea desfășurării în condiții de siguranță a tuturor evenimentelor publice.

Facem un nou apel către cetățeni să respecte în continuare măsurile de protecție sanitară pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2.

Indiferent de destinație, sfătuim conducătorii auto ca, înainte de a pleca de acasă, să se informeze cu privire la condițiile de drum și starea vremii astfel încât să prevină producerea unor situații de risc. Polițiștii vor fi pregătiți în orice moment să acționeze în sprijinul cetățenilor și al comunităților pentru limitarea efectelor fenomenelor hidro-meteorologice severe.


Admin
de Admin ianuarie 4, 2022 12:26
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns