A spart geamurile unui autoturism cu lopata și a fost reținut de polițiști

Admin
de Admin iunie 11, 2020 14:04

A spart geamurile unui autoturism cu lopata și a fost reținut de polițiști

Polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr din Vînători-Neamţ, bănuit că ar fi distrus luneta şi parbrizul unui autoturism.

La data de 10 iunie, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Vînători-Neamţ au fost sesizați de către un bărbat de 33 de ani, cu privire la faptul că o persoană i-a spart luneta şi parbrizul autoturismului.

Din cercetări a reieșit că, cel în cauză s-a deplasat cu autoturismul la un service auto din localitatea Vînători – Neamţ, în vederea efectuării unor reparaţii. În timp ce autoturismul se afla parcat  în apropierea atelierului auto, pe fondul consumului de alcool, un tânăr de 26 de ani, folosindu-se de o lopată, ar fi distrus luneta şi parbrizul autoturismului, creând astfel un prejudiciu de aproximativ 1.200 de lei.

În urma administrării probatoriului, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin iunie 11, 2020 14:04
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget