Un TIR a lovit un stâlp de electricitate și s-a oprit în gardul unei gospodării din Vânători Neamț

Admin
de Admin februarie 27, 2023 09:24

Un TIR a lovit un stâlp de electricitate și s-a oprit în gardul unei gospodării din Vânători Neamț

Duminică, 26 februarie, în jurul orei 13:00, pompierii au fVezi articolulost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Vânători Neamț. Un autotren în care se aflau două persoane a părăsit partea carosabilă, a lovit un stâlp de electricitate și s-a răsturnat, peste un gard al unei gospodării.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Târgu Neamț.

Cele două persoane s-au autoevacuat din cabina TIR-lui până la sosirea forțelor de intervenție. Aceasta au fost asistate medical de membrii echipajelor SMURD și SAJ, ulterior refuzând transportul la spital.

”Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 35 de ani, din județul Bihor, conducea un autocamion pe Drumul Național 15B, în localitatea Vânători-Neamț, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei femei de 33 de ani, pasager în vehicul”, a declarat sinsp. Ciofu Ramona – IPJ Neamț.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

O echipă de la Delgaz Grid a venit la locul producerii evenimentului pentru remedierea defecțiunilor cauzate de evenimentul rutier.


Admin
de Admin februarie 27, 2023 09:24
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns