A intrat în curtea unui vecin și a provocat un incendiu

Admin
de Admin martie 26, 2020 12:06

În urma activităților investigative desfășurate, polițiștii Secției de Poliție Rurală Români au identificat și reținut pentru 24 de ore persoana bănuită de comiterea infracțiunii de distrugere.

La data de 22 martie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Români au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 49 de ani, din Bahna.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, la data de 20 martie, cel în cauză ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței unui bărbat de 50 de ani, unde ar fi incendiat o căpiță de fân, care s-ar fi extins la alta aflată în proximitatea acesteia.

Incendiul izbucnit a fost localizat și lichidat de pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman si Moldoveni, prejudiciul creat fiind estimat la aproximativ 4.000 de lei.

Ieri, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț, iar luni, 23 martie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin martie 26, 2020 12:06
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Declaratia Starea de Alerta

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]