A încălcat ordinul de protecție față de fiica sa și a fost reținut de polițiști

Admin
de Admin mai 11, 2020 14:26

A încălcat ordinul de protecție față de fiica sa și a fost reținut de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat din Piatra  Neamț, bănuit că ar fi încălcat ordinul de protecție emis de instanța de judecată.

La data de 8 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie, de 37 de ani, cu privire la faptul că tatăl său a încălcat ordinul de protecție.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au stabilit faptul că, bărbatul de 61 de ani, care deținea ordin de protecție, s-ar fi deplasat la locuința fiicei sale, din Piatra Neamț și ar fi pătruns în curte, încălcând astfel măsurile dispuse.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

La data de 10 mai, orele 01:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați din nou de către femeia de 37 de ani, cu privire la faptul că tatăl său a încălcat ordinul de protecție.

Pe numele bărbatului a fost emisă o nouă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin mai 11, 2020 14:26
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]