A furat dintr-un supermarket și a fost identificat de polițiști

Admin
de Admin februarie 13, 2020 15:13

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat şi reținut persoana bănuită de comiterea infracţiunii de furt. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a fost recuperat integral.

La data de 11 februarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale cu privire la faptul că un bărbat a sustras produse alimentare dintr-un supermarket din Roman.

Astfel, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 46 de ani, din Roman.

Din cercetări a reieșit că, cel în cauză ar fi pătruns în societatea comercială, de unde ar fi sustras diverse produse alimentare. În continuarea activității infracționale, acesta s-ar fi asigurat că nu este observat de personalul de serviciu și s-ar fi deplasat spre ieșirea din unitate, însă fără a achita contravaloarea produselor.

În acel moment a fost observat de agentul de pază al societății, care a solicitat intervenția unei echipaj de poliție. Prejudiciul creat este estimat la aproximativ 290 de lei, fiind recuperat integral.

Ieri, în urma documentării activității infracționale, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin februarie 13, 2020 15:13
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.

Facebook Pagelike Widget