A bătut un tânăr din Dumbrava Roșie și a ajuns în arestul poliției

Admin
de Admin august 25, 2020 12:21

A bătut un tânăr din Dumbrava Roșie și a ajuns în arestul poliției

Un bărbat de 30 de ani, care ar fi lovit și amenințat un tânăr, tulburând astfel ordinea și liniștea publică, a fost reținut de polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săvinești.

La data de 23 august, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săvinești au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat de 30 de ani, din Dumbrava Roșie, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi linişti publice.

Din investigațiile efectuate de polițiști a reieșit că, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, un bărbat de 30 de ani ar fi provocat scandal și ar fi agresat fizic un tânăr de 25 de ani, în timp ce se aflau pe terasa unui societăți comerciale din Dumbrava Roșie. De asemenea, acesta l-ar fi amenințat cu acte de violență pe tânărul în cauză.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin august 25, 2020 12:21
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns