8 suspecţi reţinuţi de poliţiştii nemţeni în 24 de ore

Admin
de Admin decembrie 15, 2017 11:48

În 24 ore polițiștii nemțeni au dispus reținerea unui număr de 8 suspecți pe bază de ordonanțe de reținere, care au săvârșit diferite fapte de natură penală.

În ziua de 13 decembrie, polițiști din cadrul Postului de poliție Horia, au depistat un bărbat de 35 ani din comuna Cordun, care este suspect de comiterea infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și violare de domiciliu. În fapt, bărbatul este suspect ca la data de 10 decembrie, în jurul orelor 19.00 s-a deplasat la locuința unui localnic din comuna Horia iar pe fondul unui conflict spontat a agresat fizic proprietarul, l-a amenințat și a refuzat să părăsească domiciliul acestuia.

Suspectul a fost reținut pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.

În ziua de 13 decembrie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat doi bărbați de 28 și 36 ani ambii din municipiu, care sunt suspectați că în noatea de 16-17 octombrie, au pătruns fără drept în curtea unei locuințe din Roman, de unde au sustras bunuri în valoare de 2000 lei.

Suspecții au fost reținuți pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.

În ziua de 13 decembrie, ora 13.20, Poliția municipiului Roman a fost sesizată de un minor de 15 ani din comuna Tămășeni, despre faptul că în timp ce se afla în parcul municipal, trei persoane necunoscute l-au acostat iar prin violență l-au deposedat de un telefon mobil și o tabletă în valoare de 1.500 lei.

În urma cercetărilor, suspecții au fost identificați și depistați de polițiști. Cei trei tineri au vârste de 17 ani ( domiciliat în comuna Boghicea) și 18 ani ( ceilalți 2 și sunt domiciliați în comunele Horia și Boghicea).

Suspecții au fost reținuți pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.

În ziua de 13 decembrie, în jurul orei 13, lucrători din cadrul Poliției orașului Roznov au depistat doi bărbați cu vârste de 28, respectiv 33 ani, ambii din Roznov care sunt suspectați că au comis mai multe infracțiuni după cum urmează:

În luna decembrie 2016, suspectul de 28 ani a fost reclamat că a întreținut acte sexuale cu o minoră de 14 ani, pe care a agresat-o fizic în luna mai 2017 și a amenințat-o cu acte de violență în luna septembrie. Același bărbat este suspect de conducerea unui autovehicul pe DN 15, fără a poseda permis de
conducere. Polițiștii au mai stabilit faptul că suspectul a agresat fizic și amenințat alte trei persoane.

Bărbatul de 33 ani este suspect că a fost în autovehiculul condus de suspectul de 28 ani și a refuzat să dea declarații cu privire la unele fapte despre care avea cunoștință, favorizându-l astfel pe acesta din urmă. Ambii bărbați au fost reținuți pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de arestare preventivă.


Admin
de Admin decembrie 15, 2017 11:48
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]