700 de ghiozdane pentru copiii defavorizaţi

Admin
de Admin august 27, 2018 14:42

Elevii din  Piatra-Neamț care urmează cursurile ciclului primar și care provin din familii cu o situație materială dificilă vor beneficia și în acest an de sprijinul Primăriei Piatra-Neamț.

În ședința  Consiliului Local din 31 august este supus aprobării  un proiect de hotărâre prin care se alocă suma de 30.000 lei pentru achiziția de ghiozdane, pentru anul școlar 2018-2019.

„Consider că elevii care au o situație  materială mai dificilă în familiile lor trebuie sprijiniți pentru a frecventa cursurile școlare.  Începutul de an școlar este un moment care necesită un efort financiar din partea părinților, iar ajutorul acordat de municipalitate este binevenit”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Primăria Piatra-Neamț prin Direcția de Asistență Sociala a centralizat situațiile primite de la unitățile școlare și va achiziționa 700 de ghiozdane care vor fi oferite elevilor la începutul anului școlar 2018-2019. Măsura are și rolul de a preveni  abandonul școlar încurajând elevii din familii cu dificultăți financiare să frecventeze cursurile școlare.


Admin
de Admin august 27, 2018 14:42
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns