5 persoane care au bătut un tânăr din Piatra Neamț sunt căutate de poliție

Admin
de Admin noiembrie 26, 2020 10:36

5 persoane care au bătut un tânăr din Piatra Neamț sunt căutate de poliție

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea a cinci persoane, în vederea soluționării unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Aceștia au fost surprinși de camerele video amplasate în exteriorul unei societăți comerciale din municipiul Piatra Neamț.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au constatat faptul că, la data de 9 septembrie 2020, în jurul orei 23.00, în timp ce un tânăr de 26 de ani, din Piatra Neamț, se afla în fața unei societăți comerciale din municipiul Piatra Neamț, ar fi fost lovit cu pumnii și cu picioarele de către cinci persoane necunoscute.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Oricine poate oferi informații care pot conduce la identificarea persoanei din imagini este rugat să anunțe Poliția municipiului Piatra Neamț, la telefon 0233/211113 sau să apeleze 112!


Admin
de Admin noiembrie 26, 2020 10:36
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns