4 şoferi sub influenţa alcoolului prinşi de poliţişti de Sf. Ioan

Admin
de Admin ianuarie 9, 2018 15:27

Într-o singură zi, poliţiştii nemțeni au constatat în flagrant trei infracțiuni de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului și două infracțiuni de conducerea a unui vehicul neînmatriculat.

Duminică, 7 ianuarie, polițiștii au identificat în trafic, în localitățile Roman, Vânători Neamț, Roznov și Români patru conducători auto, care se aflau sub influența alcoolului. Doar într-un singur caz, rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat o valoare de până în limita de 0,40mg//l alcool pur în aerul expirat, fapt ce a condus la suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile, pentru săvârșirea contravenției de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Totodată polițiștii au mai depistat în trafic un autoturism neînmatriculat și un moped neînregistrat.

Exemplificăm cazul unei tinere de 26 de ani, din Târgu Neamț, care a fost identificată în trafic, pe DN 15B, în Vânători Neamț. Polițiștii au stabilit că aceasta a fost implicată într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, ca urmare a consumului de alcool.

Aceasta a condus autoturismul pe DN 15 B, din direcţia Pipirig – Tg Neamţ, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un gard.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de peste de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și de articolul 336, alineatul 1 din Codul Penal și pedepsite cu închisoare de la 1 la 5 ani, sau cu amendă.


Admin
de Admin ianuarie 9, 2018 15:27
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]