4 aprilie: Proiectul 4/4 Pentru Prieteni la Biblioteca Judeţeană

Admin
de Admin aprilie 4, 2018 10:26

Voluntarii care s-au înscris în Proiectul 4/4 Pentru Prieteni, organizat la nivel național în data de 4 aprilie (4/4) 2018, precum și cei care doresc să afle ce acțiuni de voluntariat pot susține pentru mai binele comunității sunt invitați la Biblioteca Județeană “G.T. Kirileanu” Neamț, la această dată, la ora 13:00, în Sala Info Club.

Proiectul cu care Biblioteca Județeană participă la manifestarea 4/4 Pentru Prieteni se numește „Voluntariat și responsabilitate civică – să cunoaștem și să respectăm drepturile omului!“ și va consta în organizarea dezbaterii-dialog „Martin Luther King – luptător pentru drepturile civile ale persoanelor de culoare“.

Întâlnirea își propune aducerea în atenția publicului nemțean a vieții și personalității lui Martin Luther King, luptător împotriva segregării rasiale și a discriminării, un vis al fiecărui om, indiferent de rasă, limbă sau convingere religioasă.

Proiectul 4/4 Pentru Prieteni a fost lansat de Ambasada Statelor Unite în România împreună cu American Councils for International Education, fiind inspirat de gândurile remarcabilului activist american dr. Martin Luther King, Jr.: „Întrebarea cea mai stringentă și importantă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?“. Prin acest proiect se dorește ca ziua de 4 aprilie 2018 să fie dedicată comunității, faptelor bune și onorării moștenirii impresionante lăsate de dr. Martin Luther King Jr., de la moartea căruia se împlinesc acum 50 de ani.

Peste 200 de parteneri locali din mediul rural și urban au acceptat invitația de a celebra la nivel național valorile voluntariatului, ale prieteniei și de a-și uni forțele pentru a schimba ceva în bine, oriunde s-ar afla în România.

Afis 4/4 aprilie


Admin
de Admin aprilie 4, 2018 10:26
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.