4 ani de închisoare pentru trafic cu ţigarete nemarcate

Admin
de Admin iulie 9, 2018 13:51

La data de 6 iulie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Neamţ  în colaborare cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Bacău  au depistat  în municipiul Bacău, un bărbat, de 44 de ani, din Piatra-Neamţ, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat de Judecătoria Bacău la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigarete.

În fapt, la data de 29.11.2015,  bărbatul a fost depistat de poliţişti în trenul care circula pe ruta Suceava Nord – Bucureşti Nord, având asupra sa o cantitate de 52.980 ţigarete, fără timbru accizabil, creând bugetului de stat un prejudiciu în valoare de 30.594 lei.

Poliţiştii l-au condus şi încarcerat pe bărbat la Penitenciarul Bacău.


Admin
de Admin iulie 9, 2018 13:51
Scrie un comentariu

2 Comentarii

 1. Bogdan iulie 9, 19:52

  Bravoooo! Ati prins marele contrabandist.daca- i prost asa-i trebuie! Din cauza lui nu avem spitale,scoli,autostrazi,importam mere,pere,prune,cartofi,etc si imprumutam bani de la fmi.aloooo, […] ce faceti cu hotii de la bucuresti??? (mesaj trunchiat din cauza limbajului necivilizat).

  Reply to this comment
  • Admin Author iulie 10, 12:29

   Va rog sa pastrati un limbaj adecvat si civilizat pentru a va putea publica comentariile. Va multumesc pentru intelegere!

   Reply to this comment
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.