3 scandalagii reținuți de polițiști după ce au distrus mai multe bunuri pe o terasă din Piatra Neamț

Admin
de Admin iunie 28, 2021 15:08

3 scandalagii reținuți de polițiști după ce au distrus mai multe bunuri pe o terasă din Piatra Neamț

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au intervenit pentru aplanarea și luarea măsurilor legale în urma unui conflict izbucnit între mai multe persoane pe o terasă din Piatra Neamț. Trei persoane fost reținute pentru 24 de ore.

La data de 27 iunie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că pe terasa unui bar din Piatra Neamț a izbucnit un conflict în care sunt implicate mai multe persoane.

Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, care au procedat la aplanarea altercației și implicit la conducerea la sediul poliției a persoanelor participante.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, patru tineri cu vârste cuprinse între 24 și 26 de ani, din Piatra Neamț și județul Ilfov, ar fi exercitat acte de violență asupra administratorului societății comerciale.

Ulterior, cei patru împreună cu alte două tinere de 18, respectiv 19 ani, ar fi provocat distrugeri asupra bunurilor aflate pe terasa localului, tulburând ordinea și liniștea publică.

În baza probatoriului administrat, 3 tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Astăzi, cei în cauză urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin iunie 28, 2021 15:08
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns