3 persoane din Negrești au ajuns la poliție în urma unui conflict

Admin
de Admin ianuarie 10, 2020 12:41

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore 3 persoane din Negrești, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acestea au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

La data de 9 ianuarie, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina au fost sesizați de către o femeie de 45 de ani, din Negrești, cu privire la faptul că, în apropierea locuinței sale mai multe persoane tulbură ordinea și liniștea publică.

Ca reacție imediată, polițiștii s-au deplasat la fața locului, conflictul fiind aplanat cu operativitate.

În urma activităţilor investigative desfăşurate, poliţiştii au stabilit că, în timp ce un tânăr de 22 de ani, se afla în apropierea locuinței sale din Negrești, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi amenințat și lovit cu palma un tânăr de 23 de ani, din aceeași localitate. Întrucât conflictul izbucnit între cei doi a degenerat, pentru aplanarea acestuia a intervenit mama tânărului de 23 de ani și un bărbat de 51 de ani, care ar fi adresat expresii jignitoare. De asemenea, prin activitatea infracţională desfăşurată, cei implicați au tulburat ordinea şi liniștea publică, provocând indignarea persoanelor aflate în apropiere.

Persoanele participante la conflict au fost identificate de polițiști și conduse la sediul poliției, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat și având în vedere pericolul social al faptelor, cei doi tineri și bărbatul de 51 de ani, toți din localitatea Negrești, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astăzi, cei în cauză urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea luării unei măsuri preventive.


Admin
de Admin ianuarie 10, 2020 12:41
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Declaratia Starea de Alerta

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]