3 autoturisme avariate din cauza unui șofer beat

Admin
de Admin decembrie 19, 2022 09:50

3 autoturisme avariate din cauza unui șofer beat

La data de 18 decembrie, în jurul orei 13:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Cuza Vodă, în municipiul Roman.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 44 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menționat, ajuns la intersecția cu bulevardul Republicii, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, ce se afla staționat la semafor, care la rândul lui ar fi fost proiectat într-un alt autoturism, staționat în fața sa.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei minore, de 13 ani, din Nisiporești, pasager în ultimul autoturism.

Cei implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, acesta indicând o concentrație de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 44 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.


Admin
de Admin decembrie 19, 2022 09:50
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns