19 cerșetori din Piatra Neamț ”săltați” de polițiștii locali

Admin
de Admin mai 10, 2019 14:40

Politia locala cersetori RazboieniJoi, 9 mai, între orele 06:00 – 22:00, lucrătorii Birourilor de Ordine Publică 1 și 2 – Poliția Locală Piatra Neamț, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii cerșetoriei, a furturilor din buzunare și a faptelor antisociale, în municipiul Piatra Neamț.

Au fost depistate și sancționate contravențional 19 persoane care apelau la mila publică, uneia dintre acestea, o femeie de etnie rromă, în vârstă de 37 de ani, din comuna Războieni, întocmindu-i-se actele de constatare a infracțiunii de cerșetorie, prin folosirea unui minor.

Atât femeia cât și copilul au fost predați lucrătorilor din cadrul Poliției Municipiului Piatra Neamț, pentru continuarea cercetărilor cu privire la săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 215 din Codul Penal – ”folosirea unui minor în scopul de cerșetorie”.

De asemenea, tot în cursul zilei de 9 mai, polițiștii locali împreună cu reprezentanții Direcției de Asistență Socială a Primăriei Municipiului Piatra Neamț, s-au deplasat la locuința unui bărbat cu deficiențe locomotorii, care locuia într-un imobil din cartierul Văleni, în condiții insalubre, lipsit de sursă de lumină, căldură și hrană. Acesta a fost predat unui echipaj SAJ, sosit la fața locului la solicitarea polițiștilor locali, în vederea investigării stării de sănătate și a internării sale într-un centru specializat.


Admin
de Admin mai 10, 2019 14:40
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]