Zilele clasei de actorie, proiect organizat de Centrul pentru Cultură şi Arte “Carmen Saeculare”

Admin
de Admin ianuarie 19, 2018 12:32

În perioada 20 – 23 ianuarie, în organizarea Centrului pentru Cultură şi Arte “Carmen Saeculare” Neamţ, prin Şcoala Populară de Artă Piatra-Neamţ, se vor desfăşura Zilele Clasei de Actorie. Proiectul, coordonat de actriţa Maria Hibovski, va cuprinde o serie de opt spectacole prezentate pe teritoriul judeţului Neamţ de cursanţii clasei de actorie.

Astfel, sâmbătă, 20 ianuarie, la Căminul Cultural din comuna Ştefan cel Mare, începând cu ora 12:00, vor fi prezentate “Lăcomia lui Kasim”, spectacol realizat pe un text din basmele cuprinse în “1001 de nopţi”, şi “Lenea lupului”, după Ştefan Lenkisch. De la ora 13:00 se va juca spectacolul “Babilonia prostiei”, după Bogdan Ulmu.

Duminică, 21 ianuarie, programul va fi repetat pentru copiii din comuna Zăneşti, la Căminul cultural din localitate.

Spectacolul “Babilonia prostiei” va fi reprezentat şi în Piatra-Neamţ, luni, 22 ianuarie, de la orele 12:00 şi 13:00, pentru două serii succesive de elevi de la şcolile din municipiu, locul de desfăşurare fiind sala “Calistrat Hogaş” a Consiliului judeţean.

Zilele clasei de actorie se vor încheia marţi, 23 ianuarie, tot la sala “Calistrat Hogaş”, când, de la ora 11:00, vor fi jucate spectacolele “Lenea lupului” şi “Lăcomia lui Kasim”, pentru o serie de elevi din Piatra-Neamţ, pentru ca de la ora 12:00 montările amintite să fie repetate pentru alt public invitat de la şcolile pietrene, în final fiind jucat şi spectacolul “În ţara lui Mură-n Gură”, după Nina Cassian.
Regia tuturor reprezentaţiilor este semnată de actriţa Maria Hibovski,
 coordonatoarea activităţilor clasei de actorie de la Şcoala Populară de Artă Piatra-Neamţ.

Program Zilele clasei de actorie 2018


Admin
de Admin ianuarie 19, 2018 12:32
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget